Några svar på frågestunden

Här kommer de några svar från frågestunden!

1. Malin - mamma till Savannah

Vad tycker du är det bästa med att ha blivit mamma?

Svar: Jag har alltid velat ha barn och funderat över hur det skulle vara. Nu har jag ju äntligen blivit de fast de kom som en chock ochn de bästa med det är att jag har världens underbaraste dotter hon är ett riktigt lite charmtroll, se hur hon utvecklas och man älskar henne bara mer och mer för varje dag som går. Man blir riktigt stolt när man ser att hon lärt sig något nytt. Mamma livet är mycket bättre än förväntat och inte alls så jobbigt som vissa säger. Än så länge ....


2. Toraa

vad tycker Tuva om att få en kusin? :P Haha seriöst kommer inte på nåt att fråga!

Svar: Jag tror hon kommer tycka det är roligt, när de blir lite äldre kan de nog ha riktigt roligt tillsammans.


3. Anonym

hur kunde du inte märka att du var gravid?
Hade inte magen vuxit de minsta?
Eller är du lite halv mullig i vanliga fall? :) (INGET ILLA FRÅGAT)
Hade ni inte skojj prata om att u var gravid?
Åt du p-piller?

Hur tog pappan det?
Och hur tog familjen att du var så långt gången?
Hur kändes det för dig att inte kunna välja abort. Att du som var tvungen att ha kvar bebisen i magen? :)


Svar: jag märkte antagligen inget för att jag förnekade allt som man kunde ta de på att man var gravid men jga mådde riktigt bra under hala graviditeten eller i alla fall till sista månaden av den. Magen börja inte växa och bli lite rund för än vecka 34-35. Ja, jag är mullig från första början och jag har vart det ända sen jag var liten. Nej inte rikigt men jag hade skojat om och frågat min sambo om de inte hade vart mysigt med en liten bebis och han sa jo visst men de får vänta och de tyckte vi båda två. Hade även börjat säga till Min sambos äldsta dotter att hon måste äta riktigt bra och mycket grönsaker för att kunna bli en bra stora syster, för hon är inte alls stor i maten. Ja, jag åt p-piller. Pappan till Tuva tog de bra han var jättegald medans jag satt hemma och bröt i hop och fråga vad det var som var så roligt och jag berätta att de var allvarligt om att vi skulle bli föräldrar. Det var en rikigt chock men han såg fram emot att bli pappa igen rikitgt mycket. Min familj fick en riktig chock inte för att jag avr gravid men för att jag var i vecka 32 men de blev också glada och tog det bra.
Hade jag upptäcktr att jag var gravid tiogigare så hade jag aldrig gjort abort, jag är lite emot abort och tycker inte de är riktigt rätt att göra de när man har skapat en liten varelse. Men jag tycker de är helt okej och göra de om man har blivit våldtagen eller om barnet är skadat och inte kommer få ett bra liv som de kommer kunna uppskatta. Kan också tycka att de är okej och göra de om man är runt 13-15 års åldern för då är man ju barn själv, men man kan även då bli en kanon bra förälder eftersom de är inte åldern som gör en till en bra förälder.
Efter min chock hade lagt sig så var jag riktigt glad och njöt av varje sekund av de veckor jag hade kvar av graviditeten.


//Nathalie


Min Familj och Stolthet

Vill bara bjuda på en bild på min Familj & Min Stolthet...
Finns inget i hela världen som jag älskar mer än er♥


Och här kommer min andra stolthet och min lilla snygging på fyra ben!!!♥
♥Love Him♥


Och här kommer Min lilla älskling och mitt bonushjärta ♥



Familjen betyder allt



//Nathalie


Tand på G

I Lördags så upptäckte jag att Tuva har en tandn på G upp. Man ser en liten vit prick och man kan även känna den lite lätt sådär.
Det är ingen fram tand utan en lite längre bak. Så Tuva har fått sin tand när hon är 5 månader och 3 veckor!
Mammas stora tjej<3



//Nathalie


Sol & Bad

När de är 26,5 grader varmt ute så tar Tuva och myser till i sin lilla pool <3



//Nathalie


Sommar?! Eller vad tro ni?

Är de sommar tro?
Både igår och idag har jag och Tuva suttit på gräset och lekt och de är hur mysigt som helst hon är med så mycket nu. Man får ju tex inte dricka bubbelvatten utan att hon ska smaka, söta lilla trollunge<3
 Idag var jag, Tuva och Mormor/mamma i lidköping. Jag skulle ha ett par byxo och visst  de hade jag men de skulle ju bara bli de och kanske ett par till Tuva för hon växer ju så de står härliga till stl 68 är förkort på benen ju.
Men istället kom jag hem med:
Ett par byxor till mig
Två T-shirts till Christer plus en skjorta
En tunika och Jacka till My
Två bodys, två par byxor m.m till Tuva

Och av mormor fick Tuva:
Två par leggins
Ett sött set med tunika och leggins
En solhatt
En byxdress med kort arm och ben
 

Kan vart något mer men de kommer jag inte ihåg.
 Jag köpte även present till Christer mamma som fyller år på torsdag:)


<3Älskade barn<3


Åh på Söndag är de Mors-dag!
Min första mors-dag hoppas den blir bra, frågan är om man får något från sin lilla trollunge. Kanske en stor kram och en puss och en massa bus. Finns inget bättre än att vara mamma till Tuva hon är de bästa som hänt mig men hon  hade aldrig funnits okm inte jag hade träffat världens finaste sambo<3
Saknar honom något enormt han är ju uppe och jobbar i sthlm, usch hoppas han får något närmare snart vill ha hem honom<3


//Nathalie


Drömmen om en son - Nero?!?!?

Hallå!

Inatt så hade jag en konstig dröm.
Drömde att jag och min sambo fick en son vid namn Nero.
Min sambo var och jobba i sthlm och jag fick såna enorma magsmärtor, jag avr hemma hos min mamma och pappa och skrek till mamma jag tror jag måste föda barn jag har värkar!
Mamma såg chockad ut och bara kolla på mig, jag kolla tillbaka och var lika chockad jag. Vi ringde till förlossningen och de bad oss komma in. På vägen in till förlossningar så ringde jag till min sambo som slängde sig iväg hemåt.
Väl inne på förlossningen så  tog de emot oss och helt plötsligt så låg man i en förlossnings sal och krysta på och några sekunder senare så hade man en son. Det första min mamma sa var man du måste ta dina p-piller. Jag sa att jag gör ju de jag har inte missat en ända sen jag fick Tuva.
 Sen var vi helt plötsligt uppe på BB och då kom min kompis syster och kolla på Lille Nero som han hette, hon sa att han var så söt.
Han var så liten 49cm och vägade 3200g med mycket hår som var av färgen röd/blond med himel blåa ögon. Han var så söt tyckte jag och även min mamma. Min sambo kom och höjde rösten och sa Älskling du måste berätta när du är gravid, jag klarar ingen mer chock.

Och efter han sa de hörde jag Tuva gråta så då vakna jag upp tikll verkligheten och insåg att jag inte hade någon Nero..


de är helt sjukt hur man kan drömma igentligen.
Kan verkligen drömmar slå in????

I så fall kanske jag har en son vid namn Nero om någrra år....


Helt sjukt..
Men nu njuter jag så mycket de bara går av min lilla Älsklings Tuva<3

Tuva får vänta några år på ett syskon, hon måste få vara barn först men när hon kanske är 2-3år så kansker de är något på G.. Who Knows ;)


//Nathalie


Mys i soffan♥

Hallå!
Torsdag och de närmar sig helg, igår kväll kom sambon hem skönt de.
Idag så åkte vi hem till mina föräldrar så att min far och sambo fick byta olja och oljefilter på min bil, jag och Tuva stod och tittade på ett tag men sen blev de tråkigt. Där emot Gizmo tyckte att de var intressant han ville vara med under bilen men de fick han inte så han sprang bara runt den. Efter att vi fått mat och fika hos mamma och pappa så var vi tvugna att åka och handla och sedan hem för att Tuva började bli trött, men när vi väl kom hem ville hon inte sova hon låg där i sin säng och pratade med sin napp och "Patrick" men tillsist var inte ens de roligt.
Så nu ligger hon och sover för natten och vi sitter och ser på en ur tråkig serie  vet dock inte vad den heter men den verkar kanon boring. Senare i kväll blir de BB-Huset!!

I morgon ska vi åka och titta på tapeter och även på en bit tyg som vi ska ha på våran nya soffa...

En bild på den:


Jag själv tycker den är sjukt fin....Och även gubben då.

Längtar hur mycket som helst till vi flyttar och köper nya möbler...

Ne nu ska jag mysa mig ner hos min lille gubbe, så här låg Tuva och hennes far i morses när jag vaknat...


Så söta så♥
Älskar er två något så otroligt mycket så de inte går att beskriva♥


//Nathalie


Nytt


Idag har min lilla älskling fått en gå stol, hon tyckte den var jätterolig när hon upptäckte att den hade roliga ljud för sig och blinka.


Och igår fick hon en ny boll som hon också gillade!




// Nathalie


Stoppa all barnmisshandel!!!

Frågan är hur får man igentligen behandla sitt barn?

Jag blir så jävla förbannad när jag får se sånt här, jävla kärring som slår,sparkar, slår med en kudde och nyper sitt barn.... Helt allvarligt man får sån lust att bara klappa till henne!

. http://www.newsrescue.com/2012/05/insane-malaysian-mother-beats-up-8-month-baby-captured-on-video/#axzz1uTnmNxdh

Visst i deras land kanske man får göra så mot sina barn, men då kan väl de jävla landet se till att ÄNDRA på de då!!!!!!!!!!!!!



Sånt här är fan oacceptabelt!
 All misshadel på barn ska förbjudas i vilket land de än är tycker jag. Dem som misshandlar sina barn bör åka in på livstid och själva få känna på de deras barn fått känna på!!


//Nathalie


Mammas älskling

♥ Tuva ♥
10/5-12

Mammas Älskling

//Nathalie


BVC - Besök

I måndags var jag med Tuva på Bvc på 5 månaders kontroll.
Det gick kanon bra hon fick sina två sprutor, hon bara ledsen i 10 sekunder sen skratta hon och var glad igen. Hon är tokig min lilla tös!
Nu väger Tuva 8665g och är 68 cm lång och är helt perfekt...

Efter sprutorna i måndags fick Tuva feber och hon hade en jobbig natt så jag fick en liten säng kramt, hon hade 38,4 grader i feber.
Men dagen efter var hon redo för ny äventyr igen.



En febrig lite tjej<3

//Nathalie


Två små söta bebisar...

Idag har jag och lilla Tuva umgåtts med Jenny och hennes son Milo.
 Vi kolla läget vad som hände i Skara och det var verkligen inte mycket.
Milo han är så liten och så söt, kollar man på han och Tuva när de ligger bredvid varandra kan man verkligen inte tro att Tuva bara är 5 dagar äldre än lille söta Milo.


De två är så söta!


//Nathalie


Frågestund!

Jag hade tänkt att att starta en liten frågestund!






Du frågar & Jag svarar...


//Nathalie


Tack för du finns<3

Älskade barn, du kommer alltid vara den som betyder mest i mitt liv. Är så otroligt glad att jag och din far fick dej!
Tack för den underbara chocken vi fick den 22/9-11......

Älskar dig Tuva<3
41+5


6 December 2011



4 Februari 2012


2 Maj 2012


6 Maj 2012


//Nathalie


5 Månader

Idag är min Lilla lilla Trollunge 5 månader!

Hon växer och står i, imorgon ska vi åka till BVC och mäta,väga och få spruta.
De kommer nog gå bra.

//Nathalie


Påväg hem!

Snart kommer den jag älskar hem från Stockholm åter igen, då blir de mat med Lisa och Fredrik.
Det bjuds på lite currykyckling med ris och beasås.
Imorgon ska vi åka till Lidköping en snabbis och Lisa ville med så de är klart hon får följa med, alltid roligt att umgås med den tjejen helt underbar är vad hon är.


Min trollunge sover så gott nu, hopppas de blir en bra stund nu för hon har sovit väldigt lite idag.....



//Nathalie


Shopping på Överby!

Hejsan!

I Måndags var jag , Christer och Tuva i Trollhättan och shoppa lite. Vi fick bara för oss att åka en sväng till Överby. Det var en trevlig liten tur. Vi alla fick oss ett par skor, sen fick Tuva en body och de roligaste med den var att den kosta 79,50:- men när vi kom till kassan så säger kassören att bde blir 29,50:- Då tänkte jag ne nu blev de fel men sa inget. Så vi gick bara där ifrån och vidare till nästa affär..

Vi gick in i någon slagt pyssel affär och köpte bokstäver till barna som de ska få sätta upp på deras dörr in till rummet när vi flyttat. Så de kommer stå My & Tuva på deras dörr, färgerna blev rosa och lila i varanan bokstav. De blir nog kanon bra, men först och främst ska vi flytta och gud vad jag längtar till att komma till något större. Men vi får inte flytta in för än den 1 Juli men tiden går fort förhoppningsvis.


Bild på lite av sakerna vi köpte



Tuvas skor



// Nathalie


Lika eller inte?

Här är en bild på My & Tuva




Alla i våra familjer och nära vänner säger att de två är så lika men varken jag eller min sambo ser de.

Tuva är min och min sambos

My har min sambo från ett annat förhållande...

Ser ni någon likhet på dem?



// Nathalie


Snuttan <3

Idag blir Tuva 21 veckor!
 
Stor tjej nu, på söndag är hon 5 månader gud vad tiden går.







// Nathalie


RSS 2.0