Drömmen om en son - Nero?!?!?

Hallå!

Inatt så hade jag en konstig dröm.
Drömde att jag och min sambo fick en son vid namn Nero.
Min sambo var och jobba i sthlm och jag fick såna enorma magsmärtor, jag avr hemma hos min mamma och pappa och skrek till mamma jag tror jag måste föda barn jag har värkar!
Mamma såg chockad ut och bara kolla på mig, jag kolla tillbaka och var lika chockad jag. Vi ringde till förlossningen och de bad oss komma in. På vägen in till förlossningar så ringde jag till min sambo som slängde sig iväg hemåt.
Väl inne på förlossningen så  tog de emot oss och helt plötsligt så låg man i en förlossnings sal och krysta på och några sekunder senare så hade man en son. Det första min mamma sa var man du måste ta dina p-piller. Jag sa att jag gör ju de jag har inte missat en ända sen jag fick Tuva.
 Sen var vi helt plötsligt uppe på BB och då kom min kompis syster och kolla på Lille Nero som han hette, hon sa att han var så söt.
Han var så liten 49cm och vägade 3200g med mycket hår som var av färgen röd/blond med himel blåa ögon. Han var så söt tyckte jag och även min mamma. Min sambo kom och höjde rösten och sa Älskling du måste berätta när du är gravid, jag klarar ingen mer chock.

Och efter han sa de hörde jag Tuva gråta så då vakna jag upp tikll verkligheten och insåg att jag inte hade någon Nero..


de är helt sjukt hur man kan drömma igentligen.
Kan verkligen drömmar slå in????

I så fall kanske jag har en son vid namn Nero om någrra år....


Helt sjukt..
Men nu njuter jag så mycket de bara går av min lilla Älsklings Tuva<3

Tuva får vänta några år på ett syskon, hon måste få vara barn först men när hon kanske är 2-3år så kansker de är något på G.. Who Knows ;)


//Nathalie


Kommentarer
Postat av: Malin - mamma till Savannah

konstig dröm :O

2012-05-20 @ 23:09:40
URL: http://elinorsdotter.blogg.se/
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

drömmar är verkligen mystiska fenomen ^^

2012-05-21 @ 10:40:21
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: toraa

Nero kul namn :) Så du tycker Tuva är vuxen när hon är 2-3 år? ;) Ses på fredag?

2012-05-21 @ 20:18:51
URL: http://www.toraa-intebaramamma.blogspot.com
Postat av: Nathalie - Mamma Till Tuva

Toraa: Visst är de:P De är inte vanligt men de finns få barn som heter de:) Ne hon är inte vuxen men hon har hunnit fått lite egen Mamma&Pappa tid:) Och då tror jag att de är dags för en liten bror/syster:) Tror ju även att My blir glad när hon får mer syskon hehe



Ska ni komma till Olle och Anita på fredag?

Eller ska ni dit på Torsdagen:)?

2012-05-22 @ 23:11:09
URL: http://nathaaliie.blogg.se/
Postat av: toraa

Nä på fredag! Shit om vi tatt fredagen hade vi behövt åka hem direkt med gnällgökarna :S På lördag kan vi ju sova lite mer :)



Ja det är klart, det jag kan känna är att det är rätt skönt att det blir lite längre mellan Neo och bebisen än mellan Ossian och Neo för de är på varandra så sjukt mkt hela tiden :/ Fy vad de bråkar :(

Klart My och Tuva vill ha fler syskon :D

Nero är ju likt Neo med :)

2012-05-23 @ 20:37:36
URL: http://www.toraa-intebaramamma.blogspot.com
Postat av: Nathalie - Mamma Till Tuva

För vi ska fira Antia på fredag kvällen när Christer kommit hem:) Sen på lördag på dagen ska vi hem till min mormor men om vi kanske kunde ta och ses på lördags eftermiddags /kväll kanske ?

2012-05-24 @ 15:00:26
URL: http://nathaaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0