En sväng i Lidköping & en upp äten hundkoja!

Idag så åkte jag,Tuva, min mamma och min lilla syster till Lidköping en sväng mamma skulle nämligen hämta ut sitt pass så att hon kan åka till Thailand. Vi gick även i lite affärer och de är alltids lika svårt att hålla sig borta från barnavdelningen nu förtiden.
Men Tuvas mormor kunde inte hållsa sig där i från hon köpte en riktigt söt jacka till Tuva och även en mössa.
Lilla Tuva blev en riktig liten sötnos i detta.


När vi kom hem från Lidköping skulle jag släppa ut Gizmo och Djingis från hundgården och vad är de jag ser ett STORT hål i golvet i hundkojan. Gizmo har då alltså gjort ett kanon stort hål i golvet, vet ju om att han har gnagt lite på kanterna på hundkojan men hallå golvet kunde ju ialla fall fått vart helt men inte då. Men de är bara fixa till.
Ja, visst är alla djur underbara!

(Klicka på bilden för att få den större)

//Nathalie&Tuva


Stora tjejen♥

♥ Idag blir Tuva 12 veckor ♥


Jag&Tuva


//Nathalie&Tuva


Kanonglad Trollunge♥

För en stund sen när jag hade vaknat och gått upp och så kom jag ut i vardagsrummet och finner en kanonglad liten tjej i sin babysitter de har gjort hela min dag så nu spelar de ingen roll vad som kommer hända mer ♥


Lillan är även bättre idag, skönt för henne. Det var även mitt Stora ♥.



Bilden är tagen 26/2-12
(Klicka på bilden för att få den större)


Två ♥an med magsjuka

Sitter med mitt stora ♥ i soffan och ser på Sing Along.
Nu är både mitt Stora ♥ och mitt Lilla ♥ magsjuka, så nu är de som att man bara sitter och väntar på att man själv ska få de tråkigt nog!
Lilla Trollungen somna redan vid sju i kväll så de blir nog en väldigt tidig morgon i morgon, men de är så värt de för när man får se Trollungens vackra leende så är de värt att gå upp vilket klockslag som helst. Jag älskar min lilla Tuva så enormt de är oförståligt att man kan älska en person så mycket♥
Så idag fick jag åka till Lidköping själv och byta regnskyddet till Tuvas vagn, köpte även blåbärs soppa till mitt Stora ♥
Sen var de bara hem till mina föräldrar för lillan fick vara där medans jag åkte och fixa detta för ville inte ta med henne ut efter som hon inte mår bra och är gnällig, så vi fick även mat där och kaffe. Vid fyra tiden åkte vi hem till min stora älskling som låg hemma och sov i soffan för han orkar inte göra så mycket mer idag och de är ju förstårligt när man är magsjuk.

Min älskade lilla Familj ♥
Jag älskar er två enormt mycket♥


//Nathalie


Sjukling<3

Älsklingen sitter med vår sjuka lilla Trollunge<3



//Nathalie


Sängkamrat<3

Fick visst inte sängen för mig själv idag, fick en liten Trollunge till sällskap ♥



//Nathalie&Tuva


11 Veckor!

Idag blir min Lilla Trollunge 11 veckor, gud vad tiden går fort♥


Mamma&Pappa
Älskar Dej<3

//Nathalie


20/2-12

Just nu sitter jag och familjen och ser på de Okända.
Båda boxerbebisarna är trötta och orkar inte så mycket mer idag, vi var ju ute på en promenad i 1 timme det var skönt synd att de blåste rätt mycket bara.
Idag fick jag även veta att Christers mormor gick bort i natt, usch sån är så tråkigt. Men jag är glad att vi var och hälsa på henne i Torsdags i alla fall, hoppas på att hon har de bra där hon är nu. Hon sken alltid upp som en sol när hon fick besök av lilla Tuva det var kul att se henne så glad.

Idag så fick jag en kanon mysig bild på Djingis, Gizmo och Tuva.
Jag la ner ett täcke på golvet till Tuva för att hon skulle få ligga där sprattla lite och då kommer både Gizze och Djingis och lägger sig hos henne på täcket och då var jag bara tvungen att ta ett kort på dem. Dem är ju så söta mot henne de där två små boxrarna.

Imorgon är det en ny dag och nya äventyr vi får se vad som händer i alla fall!



Djingis, Gizmo & Tuva!

(Bilden är tagen 20/2-12)

// Nathalie&Tuva


Då var det Söndag igen!

Jaha då var det alltså söndag igen och älsklingen åkte upp till Stockholm för att jobba igen, han kom ju hem i onsdags för att han hade trampat på en sten på jobbet som inte hade synts under alla snö så han vrickade foten rätt bra (den såg ut som en tjock korv) haha.
 Det har vart skönt att ha honom hemma ett tag igen och snart är de ju den 19 Mars de är då som mamma,pappa,Bea,Veronica och Christian åker till Thailand och då är Christer hemma i från den 19 Mars till den 9 April och det ska bli riktigt skönt och då ska vi bo i mamma och pappas hus. Ska bli riktigt gött med medr yta att röra sig på. Idag somna Tuva vid kvart i nio kanske och så får vi se hur länge hon sover.
Vi har även en liten Boxer till gäst här hemma Djingis ska vara här i nästan en månad medans Veronica och Christian är i Vietnam, dem åker dit nu den 21 och är där i 14 dagar och sen är dem hemma i 10 eller 11 dagar sen så åker dem med mamma och pappa till Thailand, snacka om att de kommer vara bruna. hehe

Ne nu hade jag tänkt att se på något vet dock inte vad så att jag kan somna och sova gott.


Djingis!

Gizmo!
( Klicka på bilden för att få den större)


// Nathalie&Tuva


Lilla Hjärtats dag<3

Sen i Torsdags har min lilla Trollunge lärt sig att sova i sin egna säng ocgh de är sjukt vad länge den lilla personen kan sova i söndags somna hon 20:45 och vakna 08:00  och i går somna hon lite innan 20:00 och vakna 07:30 hon vaknar alltså inte en ända gång under natten och hon är bara 10 veckor!

(Bilden tagen 14/2-12)


// Nathalie&Tuva


Gravidmagen 41+5

Tänkte bjuda på den enda gravidmagsbilden jag tog under Graviditeten och de var i vecka 41+5


 För de är vissa som velat se magen så här har ni den!

// Nathalie&Tuva


KAN SJÄLV!

Jag kan själv!

Din vilja är lika stark som min kärlek till dig min Lilla Trollunge<3

// Nathalie


Det okända

Sitter i soffan och kollar på de okända, för några veckor sen fick jag reda på att ett av de mediumen som är med där är sysling med min mamma rätt kul. Skulle vilja träffa någon som kan se/prata med andar, visst vissa tycker de är så barnsligt att man tror på att andrar finns men jag tror allvarligt på att dem finns där och får jag någon gång träffa ett medium som kan ta kontakt med andras så skulle jag vilja ha kontakt med min morfar. Min morfar saknas verkligen i mitt liv! Jag tänker på honom riktigt ofta, de är snart fyra år sen han gick bort den 9 April 2008. Jag tycker de är riktigt tråkigt att han inte fick uppleva min lilla Tuva. Han fick knappt upplev att vara farfar, han blev farfar ca 1,5 månad innan han gick bort och under den tiden var han riktigt dålig, så han kunde inte dela med sig av den glädjen till Annie som jag tror han kände för henne. Ne usch tiden går förfort man kommer ihåg den dagen han gick bort som om det vore igår han blev 78år, han var min allra bästavän. Han och jag gjorde det mesta tillsammans, vi var lite som Piff&Puff.

Du är saknad Morfar<3


// Nathalie&Tuva


Älskade Trollunge<3

Idag så har Tuva rullat från mage till rygg! Jag filma henne ett tag till slut gav jag upp och när jag hade slutat så rulla hon runt så typiskt....
Hon kämpar så och hon har vart så himla nära många gånger på att rulla från mage till rygg och i dag lyckades hon för första gången i hela hennes lilla liv!

Just nu ligger Lill-Trollet och sover i sin vagn och hon är så söt när hon sover:


Klicka på bilden för att få den större!
(bilden tagen 13/2-12)


// Nathalie&Tuva


Ensam igen!

Jaha då va de ju söndag igen och älsklingen har lämnat mej och Tuva igen som vanligt på Söndagar. Usch de är så tråkigt när han gör det, jag vill ju ha honom hemma.
Men men , Tuva sover och jag sitter i soffan och tittar på Wallander Vålnaden har ju sett den förut men fanns ju inget annat att se på. Ska snart gå in och lägga mig hos Tuva så man kan busa med busungen i morgon. Hon är helt underbar lilla Trollungen, just nu kan inte mitt liv bli bättre känns det som jag har en sambo som är helt underbar älskar honom jättemycket och så har vi vårt lilla Trollunge som är det bästa som finns! Sen så har ju min sambo lilla My med och hon är ju underbar hon med de är så mysigt att se hur hon älskar att hjälpa till med Tuva när vi har båda två, My är en helt underbar storasyster till Tuva och de tror jag hon håller med om min lilla Trollunge!
I morgon börjar en ny vecka, och på tisdag blir Trollungen 10 veckor tiden går alldeles förfort! Vart tar den vägen? Snart är hon la 18år och vill flytta hemifrån, ne usch så får man inte tänka. På Onsdag blir de Mammagruppen mellan 13:30 -15:30 sen så har jag inget speciellt för mej i vecka.
Jo, min storasyster och hennes sambo kommer ner till oss i helgen ska bli trevligt att träffa dem det var ett tag sen, men jag tror de två ser mer fram emot och träffa Tuva än oss andra .... Hehe!

Ne, nu ska jag se klart på Wallander och sen blir de sängen så en ny vecka kan börja och nya små äventyr!


Bjuder på en liten bild på mej själv för engångs skull


God Natt

// Nathalie&Tuva


Fredagsmys!

Tuva har fredagsmys med Storasyster My :)


(bilden tagen 10/2-12)

// Nathalie&Tuva


Sånger till dopet!

Sitter här i soffan med Lina och funderar på vad man kan ha för fina låtar/psalmer på Tuvas dop...
Jag har funderat på Du vet väl om att du är värdefull den är faktiskt riktigt fin men man ska ju ha någon mer.

Någon som har något förslag på vilka man kan ha mer?





(Bilden är tagen 10/2-12)
Lina&Tuva

//Nathalie&Tuva


8/2-12

Nämen Hallå!
Idag gick jag och Tuva upp vid 07:50 vi satte oss i soffan och hade en liten mysstund tillsammans hon är riktigt mysig på morgonen. Sen 10 ville hon ha mat och då släppte vi även ut Gizmo så han fick ut och kissaoch springa av sig lite.
Fick även hämta min bil idag den var färdig lagad i dag skönt de så kan jag ju åka hem till Götene i morgon med Lina!
Just nu ligger Tuva ute och sover i vagnen nerbäddad med både täcke och filt, hon verkligen älskar att sova ute i sin vagn.
Ne nu ska jag ut med Gizmo han börjar få lite tråkigt, de syns rätt bra på honom när han får de.



Bilden är tagen 8/2-12



//Nathalie&Tuva

Min Trollunge Växer..

Var ju på Bvc med min lilla Trollunge idag som jag skrev innan att jag skulle och hon vägde idag 6050g och var 60cm lång.
 Min lilla Trollunge växer så de knakar!
Och äntligen fick vi min bil till Skara så nu hoppas jag på att den hinner bli lagad tills på Torsdag så man kan ta sig till Götene igen.



Bjuder på en bild på Gizmo&Tuva


//Nathalie&Tuva


Bvc & 2 Månader

Idag ska jag med Tuva till BVC och kolla hur mycket hon har växt.
Sist vi var där var den 17 Januari och då vägde hon 5280g och var 57 cm lång och med huvudomfång 39,2cm.
Ska bli spännande och se vad hon har gått till, jag tror ju dock hon är rätt så nära 6 kg.
Men de är bara att vänta och se.

Idag blir även Tuva 2 Månader!
Tiden bara springer iväg, min tjej börjar bli stor....

Bilden är tagen 5/2-12

//Nathalie&Tuva


Söndag!

God Morgon

I går var vi på kalas hos Tuvas kusiner, Neo fyller nämligen 2år idag men han firades igår.
Neo fick en Händige Manny Skruvdragaren
 
Han fick även någon liknande Iphone och han gillade verkligen sin skruvdragare.
Hon hade sin nya klänningen på sig och hon var riktigt söt.
Idag ska vi åka till Tuvas Farmor och Farfar och sen ska vi kanske träffa Lisa och Fredrik. Senare i kväll ska ju älsklingen åka upp till Stockholm igen och jobba men han kommer ju hem på fredag.



Fick en kanon söt bild på Tuva i går när hon hade sin nya klänning på sig!




Ha en bra dag....

//Nathalie&Tuva


Ont i hjärtat! Så de skriker om de.

När vi skulle köra hem Lina till hennes mamma i Gud hem igår så såg vi ett rådjur som låg iväg kanten. Christer ville bara åka förbi men fick han att vänta och ringa polisen. När rådjuret försökte ställa sig upp fick han inte med bakbenen:( Fy vad ont de gjorde i en när man såg på de usch. Polisen skulle skicka en jägare som skulle komma och ta hand om de. Under tiden som vi stod vid de kom de ut till mitten av vägen och jag blev nervös varje gång de kom en bil ville ju inte att någon skulle köra på de igen både för bilen och rådjurets skull och vårn i bilen hade sett hemskt ut usch. Men när Christer pratat klart med polisen så fick han bära ner rådjuret i vägkanten så de inte skulle ligga på vägen och GUD vad de skrek usch de gjorde så ont att se:(  Efter de körde vi hem Lina och så stanna vi för och se om jägaren hade vart där men icke då vi stod på platsen och vänta i ca 10 minuter men de kom ingen så vi åkte hem. Det kom inte en ända bil på vägen hem så man kan undra om de verkliegn kom någon Stefan till platsen som skulle hjälpa rådjuret. Men men de var riktigt hemskt att se.

Nu är de ju en ny dag och nya äventyr!
Tuva vakna vid 8 och ville gå upp så nu ligger hon och sprattlar som en liten galning, hon skrattar och pratar för fullt. De är så härligt att se hur hon utvecklas, min lilla Trollunge håller på att bli stor.

(Klicka på bilden för att få den större)

 
Tuva nyvaken!
&
Säger
God Morgon !

// Nathalie&Tuva


Hemma gjorda Semlor

Idag är man med lilla Lina och vi har fikat med hennes mamma och syster först sen åkte dem och nu så sitter jag och lite hemma i Götene, vi har handlat och nu har vi ätit semlor och älsklingen kom nyss hem så han åkte och köpte pizza så man får lite mat i magen i dag.
Lina springer just nu mot Tuva som inte alls vill ligga och sova i sin spjälsäng, så de får bli så att hon får somna hos oss istället. Hon får allt mysa ner sig med Patrick och tutten då blir allt bra:)

Linas Semlor!


//Nathalie&Tuva


Det finns inget bättre än dig..

Jag Älskar Dig Min Lilla Trollunge!



Idag så fixa jag till ett inbjudningskort till Tuvas dop och så här blev de:


Denna dagen har de inte hänt så mycket, den har vart lung och skön jag och Tuva har bara vart hemma hos mina föräldrar och inte gjort nått. Min farmor kom och hälsa på oss en stund så vi tog en kopp kaffe och prata lite. Sen så laga jag och Tuva mat till hela familjen och de blev Potatisklyftor med fläskfilé och rostade grönsaker, gurka och tomat. Det blev kanon gott !

Imorgon kommer min andra älskling hem dock inte förän sent på kvällen vid 20:00 kanske men han kommer ju hem längtar efter honom riktigt mycket !


Nu säger jag och Tuva God Natt....


//Nathalie&Tuva


Onsdag och mammagrupp

Idag har vi vart på mammagrupp vi var tre mammor och fyra barn där idag.
Efter de åkte vi hem till Lisa och Fredrik och satt där och fika och prata fram till nio nu ikväll, de är alltid lika trevligt att träffa dem. De är även de två som kommer bli Tuvas faddrar, jag tror de kommer bli kanon bra.
Ne nu ska vi ta och mysa lite jag och Tuva och snart blir de sängen för oss båda två.







// Nathalie


RSS 2.0