Ensam igen!

Jaha då va de ju söndag igen och älsklingen har lämnat mej och Tuva igen som vanligt på Söndagar. Usch de är så tråkigt när han gör det, jag vill ju ha honom hemma.
Men men , Tuva sover och jag sitter i soffan och tittar på Wallander Vålnaden har ju sett den förut men fanns ju inget annat att se på. Ska snart gå in och lägga mig hos Tuva så man kan busa med busungen i morgon. Hon är helt underbar lilla Trollungen, just nu kan inte mitt liv bli bättre känns det som jag har en sambo som är helt underbar älskar honom jättemycket och så har vi vårt lilla Trollunge som är det bästa som finns! Sen så har ju min sambo lilla My med och hon är ju underbar hon med de är så mysigt att se hur hon älskar att hjälpa till med Tuva när vi har båda två, My är en helt underbar storasyster till Tuva och de tror jag hon håller med om min lilla Trollunge!
I morgon börjar en ny vecka, och på tisdag blir Trollungen 10 veckor tiden går alldeles förfort! Vart tar den vägen? Snart är hon la 18år och vill flytta hemifrån, ne usch så får man inte tänka. På Onsdag blir de Mammagruppen mellan 13:30 -15:30 sen så har jag inget speciellt för mej i vecka.
Jo, min storasyster och hennes sambo kommer ner till oss i helgen ska bli trevligt att träffa dem det var ett tag sen, men jag tror de två ser mer fram emot och träffa Tuva än oss andra .... Hehe!

Ne, nu ska jag se klart på Wallander och sen blir de sängen så en ny vecka kan börja och nya små äventyr!


Bjuder på en liten bild på mej själv för engångs skull


God Natt

// Nathalie&Tuva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0