Några svar på frågestunden

Här kommer de några svar från frågestunden!

1. Malin - mamma till Savannah

Vad tycker du är det bästa med att ha blivit mamma?

Svar: Jag har alltid velat ha barn och funderat över hur det skulle vara. Nu har jag ju äntligen blivit de fast de kom som en chock ochn de bästa med det är att jag har världens underbaraste dotter hon är ett riktigt lite charmtroll, se hur hon utvecklas och man älskar henne bara mer och mer för varje dag som går. Man blir riktigt stolt när man ser att hon lärt sig något nytt. Mamma livet är mycket bättre än förväntat och inte alls så jobbigt som vissa säger. Än så länge ....


2. Toraa

vad tycker Tuva om att få en kusin? :P Haha seriöst kommer inte på nåt att fråga!

Svar: Jag tror hon kommer tycka det är roligt, när de blir lite äldre kan de nog ha riktigt roligt tillsammans.


3. Anonym

hur kunde du inte märka att du var gravid?
Hade inte magen vuxit de minsta?
Eller är du lite halv mullig i vanliga fall? :) (INGET ILLA FRÅGAT)
Hade ni inte skojj prata om att u var gravid?
Åt du p-piller?

Hur tog pappan det?
Och hur tog familjen att du var så långt gången?
Hur kändes det för dig att inte kunna välja abort. Att du som var tvungen att ha kvar bebisen i magen? :)


Svar: jag märkte antagligen inget för att jag förnekade allt som man kunde ta de på att man var gravid men jga mådde riktigt bra under hala graviditeten eller i alla fall till sista månaden av den. Magen börja inte växa och bli lite rund för än vecka 34-35. Ja, jag är mullig från första början och jag har vart det ända sen jag var liten. Nej inte rikigt men jag hade skojat om och frågat min sambo om de inte hade vart mysigt med en liten bebis och han sa jo visst men de får vänta och de tyckte vi båda två. Hade även börjat säga till Min sambos äldsta dotter att hon måste äta riktigt bra och mycket grönsaker för att kunna bli en bra stora syster, för hon är inte alls stor i maten. Ja, jag åt p-piller. Pappan till Tuva tog de bra han var jättegald medans jag satt hemma och bröt i hop och fråga vad det var som var så roligt och jag berätta att de var allvarligt om att vi skulle bli föräldrar. Det var en rikigt chock men han såg fram emot att bli pappa igen rikitgt mycket. Min familj fick en riktig chock inte för att jag avr gravid men för att jag var i vecka 32 men de blev också glada och tog det bra.
Hade jag upptäcktr att jag var gravid tiogigare så hade jag aldrig gjort abort, jag är lite emot abort och tycker inte de är riktigt rätt att göra de när man har skapat en liten varelse. Men jag tycker de är helt okej och göra de om man har blivit våldtagen eller om barnet är skadat och inte kommer få ett bra liv som de kommer kunna uppskatta. Kan också tycka att de är okej och göra de om man är runt 13-15 års åldern för då är man ju barn själv, men man kan även då bli en kanon bra förälder eftersom de är inte åldern som gör en till en bra förälder.
Efter min chock hade lagt sig så var jag riktigt glad och njöt av varje sekund av de veckor jag hade kvar av graviditeten.


//Nathalie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0