Ont i hjärtat! Så de skriker om de.

När vi skulle köra hem Lina till hennes mamma i Gud hem igår så såg vi ett rådjur som låg iväg kanten. Christer ville bara åka förbi men fick han att vänta och ringa polisen. När rådjuret försökte ställa sig upp fick han inte med bakbenen:( Fy vad ont de gjorde i en när man såg på de usch. Polisen skulle skicka en jägare som skulle komma och ta hand om de. Under tiden som vi stod vid de kom de ut till mitten av vägen och jag blev nervös varje gång de kom en bil ville ju inte att någon skulle köra på de igen både för bilen och rådjurets skull och vårn i bilen hade sett hemskt ut usch. Men när Christer pratat klart med polisen så fick han bära ner rådjuret i vägkanten så de inte skulle ligga på vägen och GUD vad de skrek usch de gjorde så ont att se:(  Efter de körde vi hem Lina och så stanna vi för och se om jägaren hade vart där men icke då vi stod på platsen och vänta i ca 10 minuter men de kom ingen så vi åkte hem. Det kom inte en ända bil på vägen hem så man kan undra om de verkliegn kom någon Stefan till platsen som skulle hjälpa rådjuret. Men men de var riktigt hemskt att se.

Nu är de ju en ny dag och nya äventyr!
Tuva vakna vid 8 och ville gå upp så nu ligger hon och sprattlar som en liten galning, hon skrattar och pratar för fullt. De är så härligt att se hur hon utvecklas, min lilla Trollunge håller på att bli stor.

(Klicka på bilden för att få den större)

 
Tuva nyvaken!
&
Säger
God Morgon !

// Nathalie&Tuva


Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Vilken sötis!

2012-02-05 @ 07:32:32
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni verkar ju inte direkt smarta heller, ni kunde tagit en kniv eller något att döda den med! Eller åter igen ringt polisen och märkt ut platsen eller stannat kvar! Dåligt att inte slutföra problemet innan man åker iväg, och jag hatar framförallt den idioten som körde på den från början som bara smiter från platsen..... Stackars djur som får lida i denna kyla. Tänk er smärtan själv och bli lämnad i kylan... Hoppas ni gör en bättre lösning nästa gång och ser till att djuret slipper lida minsta sekund..

2012-02-10 @ 12:26:12
Postat av: Nathalie

Lyssna nu herr Anonym!

Först och främst så hade vi inget i bilen vi hade kunnat döda den med, för de andra så märkte vi ut platsen plus att när vi hade lämnat Lina i Gudhem så åkte vi samma väg tillbaka och stod där i cirka en kvart med de kom ingen och vi kunde inte stå där hela natten pågrund av att vi hade en liten bebis ibilen som kanske vill ha mat och hem och sova i sin säng. Så vi gjorde faktiskt allt vi kunde om vi hade vart "osmarta" och rent ut sakt dumma i huvudet så hade vi låtit den ligga kvar mitt ivägen men de ville vi inte göra så vi ringde och prata med polisen och gjorde som dem sa åt oss att göra sen kan inte jag hjälpa att den där jägaren Stefan eller vad han hette inte kom inom 25 minuter och hjälpte rådjuret ännu mer på de sättet vi inte kunde hjälpa de på SÅDETSÅ!!!!!!!!!!!!!!

2012-02-10 @ 13:58:10
URL: http://nathaaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0